Testa affärsidén i minibutik

Minibutiker är en billig lokallösning med utrymme för exponering.Om man känner att affärsidén bär och man vill utveckla sitt företag är nästa steg att Västerporten kan erbjuda plats i ett företagshotell.

Minibutiker

Testa affärsidén i minibutik Västerporten vill vara en aktiv fastighetsutvecklare och underlätta för dem som funderar på att starta nya företag eller vill utveckla befintliga verksamheter. I ett samarbetsprojekt med Startcentrum och Vuxam (Örebro kommun) tittar vi på en lösning med kompakta minibutiker i Vivalla centrum.

Tanken är att den som vill testa sin affärsidé ska kunna göra det under en kortare period och på ett enkelt och billigt sätt. Minibutikerna är en billig lokallösning med utrymme för exponering. Om man känner att idén bär och man vill utveckla sitt företag är nästa steg att Västerporten kan erbjuda plats i ett företagshotell. I det här steget kan Startcentrum stötta företagaren med bland annat myndighetskontakter. Förhoppningsvis blir flera nya företag självbärande och då kan Västerporten hjälpa till med lokaler i Vivalla företagsby.

Kontaktperson: Startcentrum, tel 019-17 48 60, [email protected]