Hoppa till huvudinnehållet

Vi söker en fastighetsskötare med handledaruppdrag

Nu söker vi på Västerporten en fastighetsskötare som tillsammans med våra praktikanter ska planera och utföra den yttre skötseln i vårt bestånd under årets alla månader.

Hos oss på Västerporten får du det bästa av det mesta, med en unik möjlighet att utvecklas både yrkesmässigt som fastighetsskötare men också som människa.

Tänk dig att jobba i det lilla familjära fastighetsbolaget där du även bidrar till sociala förbättringar. Samtidigt kan du dra nytta av nätverk, kompetens och utveckling i ett av Sveriges största allmännyttiga fastighetsbolag. Västerporten är dotterbolag till ÖrebroBostäder AB.

Din roll

Örebro växer och vi jobbar just nu på Västerporten med flera spännande ny- och ombyggnadsprojekt som syftar till att bidra till ekonomisk och social hållbarhet i våra västra stadsdelar. Vi behöver nu rekrytera en fastighetsskötare som tillsammans med våra praktikanter ska planera och utföra den yttre skötseln i vårt bestånd under årets alla månader.

Att vara fastighetsskötare hos oss är en utåtriktad roll. Du träffar våra hyresgäster när du sköter vårt fastighetsbestånds grönytor mm. Som fastighetsskötare innebär arbetsdagen också att handleda praktikanter när du utför dina arbetsmoment. Många av dessa praktikanter har efter avslutad praktik fått en sysselsättning, just för att de fått goda kunskaper och referenser under den tid de varit på Västerporten. Det är något som vi är mycket stolta över!

Fastighetsskötaren kommer att ingå i ett team bestående av en fastighetsförvaltare, allmänreparatör, lokalvärd samt våra praktikanter.

Att beställa en del mindre arbeten av våra ramavtalsentreprenörer ingår i arbetsuppgifterna vilket innebär att sakgranska fakturor kopplade till dessa beställningar.

Du som person

Vi söker en fastighetsskötare som uppskattar att vara en viktig länk i en kedja som leder till sysselsättning för våra praktikanter. Det är också viktigt med intresse för att själv kunna utföra yttre skötsel och grönyteskötsel med allt vad det innefattar.

Vi söker dig som har god pedagogisk förmåga, är flexibel och strukturerad.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Dina kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker gillar att arbeta med människor och har någon form av pedagogisk erfarenhet. Du bör även ha tidigare erfarenhet av handledning/arbetsledning av praktikanter eller motsvarande. Vi ser gärna att du har ett intresse för växter, odling och grönytor. Värdefullt är några års arbetslivserfarenhet från en liknande roll inom fastighetsbranschen. För att klara av jobbet måste du ha B-körkort.

Du behöver trivas med ett periodvis fysiskt krävande arbete.

Anställningsform

Tillsvidare. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Intresserad? Hör av dig!

Ansök till tjänsten här.

Vi behöver din ansökan senast 2024-08-20.

Annsofie Erlingmark, gruppchef förvaltning, 019-19 43 46.
Peder Holmström, facklig representant för Fastighetsanställdas Förbund, 019-19 42 00.

Västerporten Fastigheter är ett kommunalt bolag med sitt bestånd i Örebros västra delar. Bolaget utvecklar och förvaltar ca 80 000 kvm lokalyta på Boglundsängen/Vivalla Företagsby och i Vivalla centrum samt Vivallaskolan. Västerportens uppdrag är att skapa nya arbetsplatser, arbetstillfällen och mötesplatser på väster i Örebro. Bolaget ska bidra till detta bland annat genom att samverka med olika aktörer. Genom att utveckla befintliga fastigheter och skapa nya ska Västerporten göra det möjligt för människor, organisationer och föreningar att mötas och utvecklas, vilket i sin tur skapar möjligheter för nya jobb.

Västerporten är ett dotterbolag till ÖrebroBostäder AB.

Välkommen med din ansökan!